Tidigare SHL-backen kliver in i båset

 Tidigare SHL-backen kliver in i båset

Man gör vad man kan för att vända en dyster säsong till något positivt och ett drag i Tranås är att lyfta in ytterligare en gubbe i båset.

Den här veckan finns Daniel Ljungqvist, men en lång spelarkarriär i både SHL och Hockeyallsvenskan för klubbar som HV71 och IK Oskarshamn i bagaget, med i Tranås ledarstab. Till vardags verkar han i division 2-föreningen Boro/Vetlanda.

– Han kommer givetvis in med erfarenhet och kan ge backarna lite tips. Vi behöver ju göra något och påminna varandra varje dag. Nu är varje match vinna eller försvinna mer eller mindre, nästan varje träning också. Vi behöver göra vad vi kan och jag är jättetacksam över att Daniel kan vara med den här veckan. Vi hoppas att han ska få blodad tand, tycka detta är kul och ta det därifrån, säger sportchefen Stefan Fransson till Tranås Tidning.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare