Två lämnar och två ansluter hos Allettan-laget

 Två lämnar och två ansluter hos Allettan-laget

Det sker flera förändringar på ett bräde i Mörrums trupp inför fortsättningen.

Så väl Emil Lindgren (klar för Strömsbro) som Hampus Henriksson väljer att bryta med klubben och söka sig vidare. Samtidigt står det klart att laxarna förstärker med backen Adam Åkesson och forwarden Hugo Wirell.

”30-årige Adam Åkesson är en back med massvis rutin på en nivå högre än laxarnas serietillhörighet. Adam har under senaste säsongerna främst tillhört BIK Karlskoga och Tingsryd AIF i Hockeyallsvenskan men tillhörde ifjol Vienna Capitals Silver i AlpsHL och inledde den här säsongen i Alvesta SK i Hockeytvåan”, skriver Mörrum om den förstnämnde på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare