#164 Går det att slå Nybro Vikings?

 #164 Går det att slå Nybro Vikings?

De går fram som en ångvält i den tuffa södra Allettan och tvingar därmed Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att ställa den svåra frågan, finns det något lag som kan slå Nybro Vikings?

Vi ger oss också på svåra frågor som ifall HC Dalen är på riktigt, varför Vimmerby knappt kan göra mål och om Karlskrona kommer lyfta med lite fler brunkiga typer i truppen. Dessutom funderar vi över statusen på Kevin Lindskoug och konstaterar att Boden verkligen menar allvar med satsningen mot Hockeyallsvenskan.

Givetvis snackar vi också om utropstecken i vårserierna, Alexander Johanssons flytt från Hockeyettan till SHL, Tyringes nordamerikanska invasion, Kalmars tunga skador, Wings ommöbleringar och den oerhört viktiga frågan vad som egentligen händer om ett lag skulle drabbas av corona i playoff. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi vrider och vänder på det faktum att i stort sett alla spetsvärvningar just nu kommer från antingen Finland eller Nordamerika. Vad är fördelarna och nackdelarna med att värva från öst respektive väst och hur kommer det se ut med övergångar framgent? Det diskuterar vi i ”Finland vs Nordamerika – var är det bäst att hämta sina värvningar?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare