Amerikansk center ersätter poängkungen

 Amerikansk center ersätter poängkungen

Den interne poängligaledaren James Hamblin har åkt hem för att ta upp spelet i AHL, nu ersätts han i Östersund av ytterligare en nordamerikan.

Centern Brett Boeing, till vardags hemmahörande i Toledo Walleye i ECHL ansluter till Östersund.

– Brett är en spännande spelare som vi tror snabbt kommer komma in i vårat spel. Det är en obekväm spelare för motståndarna som gör jobbet över hela banan, är snabb på rören, spelar start-stopp och ger alltid allt i alla lägen. Han är bra på att skapa och hitta målchanser. Han kan spela både center och ytterforward men tanken är såklart att han ta en centerroll hos oss nu när James har lämnat, säger sportchefen Per Tagesson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare