#163 Triss, frossa och nyförvärv

 #163 Triss, frossa och nyförvärv

Allettan hann knappt mer än starta så slog coviden till. I veckans avsnitt applåderar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund alla inblandade klubbar når Boden drabbades av corona och många planer ställdes på ända och blickar också framåt med funderingar kring vad det betyder för fortsättningen med eventuella inställda matcher.

Vi reflekterar också över Östersunds segersvit och spetskanadensaren som åker hem, att Teg lånade ut sina bästa spelare när det roliga började, triss i nordamerikaner på flera håll och frossan i vårserierna.

Fokus riktas så klart också mot underpresterande Tranås där vi ställer den ofrånkomliga frågan om det är dags att byta tränare eller inte och vem som i så fall skulle ta över. Vi diskuterar swish-kampanjen för att hålla Martin Thörnberg kvar i HC Dalen, Troja/Ljungbys tröga start och den finländska invasionen i Nybro. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi blickar fram emot den stundande transferdeadlinen och funderar kring vad som egentligen kommer hända då med tanke på hur serierna och spelarmarknaden ser ut i år. Samtidigt svarar vi på frågan hur hårt ekonomiskt trängda klubbar kan värva ett överflöd av meriterade spelare. Stöd oss och lyssna i avsnittet ”Transferprofetian – därför kan de värva så mycket”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare