Värvar ung center från Hockeyallsvenskan

 Värvar ung center från Hockeyallsvenskan

Inför säsongen värvades han till Kristianstad i Hockeyallsvenskan, men har haft svårt att färga och i några matcher varit utlånad till Karlskrona. Nu står det klart att centern Adam Falk blir permanent i Hockeyettan.

Men det blir i en ny klubb. 20-åringen har gjort klart med Hudiksvall.

– Nu när vi går in i en tuffare serie i AllEttan och för att sätta oss i en sits att nå våra sportsliga mål så måste vi bredda truppen med unga och utvecklingsbara spelare som har spelat i i högre serier. Och där passar Adam bra in som är en spelskicklig center, som har fått en gedigen utbildning i Djurgården, säger klubbens sportchef Lars “Lillis” Lövblom på Hudiksvalls hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare