#158 Höstens överraskningar

 #158 Höstens överraskningar

I årets sista avsnitt tar Mikael Mjörnberg bland annat Mattias Heikki till hjälp för att blicka bakåt mot tiden när det faktiskt spelades Allettor med publik på läktarna, manglet av Kiruna AIF och Bodens identitet för att sedan även blicka framåt.

Gästar gör även Krister Holm som hjälper till att utse så väl negativa som positiva överraskningar från samtliga fyra grundserier och lyfter fram ett gäng spelare som har överraksat positivt under hösten.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tar på oss ansvaret att redan nu berätta vilka som kommer spela i vårens kvalserie och varför. Vilka som är solklara redan nu och vilka som utmanar tar vi upp i avsnittet ”De tar sig till kvalserien”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare