Mitt i Allettan-jakten – forwarden lämnar på eget initiativ

 Mitt i Allettan-jakten – forwarden lämnar på eget initiativ

Det har blivit 15 matcher och sammanlagt sex poäng (1+5) under hösten, men nu väljer anfallaren Victor Östling att lämna Vimmerby.

Forwarden har själv tagit initiativet till att bryta.

– Det kom väldigt hastigt och han gav egentligen ingen konkret anledning till varför han ville lämna. Helt plötsligt hade han lämnat stan, och vi kan väl säga att vi inte riktigt anser att han respekterat det avtal vi har upprättat. Det har vi också förklarat för Victor och hans agent. Samtidigt kan vi inte ha spelare, som inte vill vara här och nu jagar vi en ersättare, säger Vimmerbys sportchef Morgan Persson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare