Tre spelare lämnar – lån kommer in

 Tre spelare lämnar – lån kommer in

Det sker en hel del ommöbleringar i truppen hos Eskilstuna Linden.

Sedan tidigare står det klart att forwarden Sebastian Höglund fortsätter säsongen i Vallentuna och målvaktslånet Dennis Hildeby återvänder till Färjestads organisation efter att ha skadat sig. Nu står det dessutom klart att forwarden Filip Lekbrant lämnar.

– Det är olyckligt att vi får skador samtidigt som tre spelare lämnar oss. Det gör att befintliga truppen får slita hårt kommande matcher. Vi kikar dock på förstärkningar och hoppas under december månad göra klart med ytterligare någon spelare, säger Krister Cederberg från Lindens sportgrupp på klubbens hemsida.

Samtidigt står det dock klart att klubben lånar den 18-årige forwarden Hugo Pettersson från Södertäljes organisation.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare