Inställt-skylten upp för ännu en match

 Inställt-skylten upp för ännu en match

Helgens match mellan Mörrum och Borås kommer inte att spelas. Anledningen är så klart covid-19.

”Mörrum Hockey har två aktuella och bekräftat smittade av Covid-19 i truppen och en satt i karantän i avvaktande på testresultat. Gällande Borås så var förutsättningarna inför dagen att de har tre aktuella och bekräftat smittade av Covid-19 i sin trupp och fem spelare som väntar provsvaren idag. Vi har nu fått bekräftat att av tre testsvar så är samtliga positiva vilket innebär att Borås överstiger det antal spelare som gäller (fem st. eller fler bekräftade fall) för att kunna bedriva en match enligt det medicinska protokoll som skall följas”, skriver Mörrum på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare