Två tunga förstärkningar i en smäll för Hockeyettan-laget

 Två tunga förstärkningar i en smäll för Hockeyettan-laget

Under söndagskvällen presenterade Östersund två riktigt tunga förstärkningar.

Varken backen Jonas Emmerdahl eller forwarden Lucas Sandström behöver förmodligen någon närmare presentation. De har busslaster med allsvensk rutin i bagaget och förstärker nu Östersund.

– När det gäller Lucas så har han ett bra poängssnitt från allsvenskan i bagaget. Han är trygg med puck och har fin teknik. Sen är han dessutom en energispelare som är intensiv och aggressiv i sitt spelsätt, vilket kommer passa perfekt med våran hockey och göra startsträckan kortare. Kort sagt är det två väldigt viktiga pusselbitar som faller på plats och stärker oss inför alletta och playoff, säger sportchefen Per Tagesson om Sandström på Östersunds hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare