#153 Säg hej till korrespondenterna

 #153 Säg hej till korrespondenterna

Med Henrik Skoglund satt på ofrivillig paus tar Mikael Mjörnberg hjälp av en rad korrespondenter för att låta podden rulla vidare.

Säg hej till Visby/Roma-bossen André Lundholm som filosoferar kring vart känslorna har tagit vägen i hockeyn och varför den östra serien har blivit bättre på senare år.

Säg hej till Kiruna-bördige sportjournalisten Mattias Heikki som tänker högt kring den utspädda hockeygroggen och höga insatser som gått förlorade.

Säg hej till Kalmars forne klubbchef Tobias Johansson som reflekterar över målvakter och klassen på söderserien.

Säg hej till Krister Holm, mannen bakom Facebook-gruppen Hockeyettansupportrar, som vet allt om Hockeyettan västra och pekar ut så väl positiva som negativa överraskningar.

Detta och en hel del annat i en salig blandning av analyser, funderingar och filosoferande kring hockey i allmänhet och Hockeyettan i synnerhet.

Ljudet är som det är. Innehållet är något helt annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd om framsidorna, baksidorna och effekterna av den invasion av J20-lån som träffar Hockeyettan nu när J20 Nationell är satt på paus. Kort och gott under namnet ”Effekterna av juniorcirkusen”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare