Har spelat sex säsonger i Hockeyallsvenskan – klar för spel i ettan

 Har spelat sex säsonger i Hockeyallsvenskan – klar för spel i ettan

Ytterligare en förhållandevis tung värvning landar i Hockeyettan.

Backen Linus Rotbakken som har sex säsonger i Hockeyallsvenskan med Almtuna och BIK Karlskoga på meritlistan och närmast kommer från norska Vålerenga är klar för spel i Östersund resten av säsongen.

– Det är självklart väldigt kul att kunna presentera Linus som senaste tillskottet i truppen. Hans CV talar för sig själv om att det är en spelare av hög kaliber som vi får hit. Linus är en tvåvägsback med bra skridskoåkning och jag anar att vi kommer få se en hel del fina aktioner även offensivt. Den erfarenhet och rutin som Linus har i bagaget kommer göra mycket för vårat annars rätt unga lag och jag är övertygad om att han kommer fylla en stor roll för att vi ska kunna spela länge i vår, säger sportchefen Per Tagesson på Östersunds hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare