#152 Ett tillkännagivande

 #152 Ett tillkännagivande

Ibland går det undan och blir tätt mellan poddavsnitten, den här gången kommer Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund med ett tillkännagivande.

Vi passar dessutom på att diskutera det högsta hönsets märkliga kommentarer i landets största tidning, blicka framåt mot vad som egentligen kan komma att hända med framtida säsonger om Allettorna genomförs och fundera över klubbar som har sponsorlogotyper istället för klubbemblem på sina tröjor.

Alla som stöder oss via Patreon får tillgång till 10 minuters bonusmaterial där vi lyfter fram en klart rimlig modell för hur säsongen skulle kunna avgöras utan att Allettorna genomförs, detta under rubriken ”Så räddar vi spänningen och klubbarnas ekonomi”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare