De blir åttonde laget i serien att coronapausa

 De blir åttonde laget i serien att coronapausa

Spelschemat i Hockeyettan östra fortsätter att falla samman fullständigt i takt med att lag efter lag drabbas av corona.

Nu är Segeltorp det åttonde laget i serien att deklarera att de pausar verksamheten på grund av flera bekräftade fall av covid-19. Planen är att hålla stängt till och med måndagen den 16e november till att börja med.

”Vi har kontroll på läget nu och alla har testat sig. De som har symptom har de flesta fått svar. Vi väntar på 2-3 till tester som bör komma under söndagen. Vi har i praktiken inte haft någon verksamhet sedan matchen mot Sollentuna den 1/11 och vi väljer att ta en vecka till för att säkerställa att allt är ok när vi kommer tillbaka. Vi ska bla sanera omklädningsrummen och gymmet ordentligt nu i veckan”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare