#150 Lapp på luckan, eller?

 #150 Lapp på luckan, eller?

Ännu en vecka i Hockeyettan har passerat och precis som vanligt har Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund en lång rad ämnen att diskutera.

Vi funderar kring klassen på topplagen i den västra serien, diskuterar det rimliga i att döma bort Kalmars sena kvitteringsmål i superderbyt mot Nybro, snackar om Halmstads stjärnvärvning och givetvis också coronakaoset som inte var ett coronakaos.

Vi funderar med anledning av Kiruna IFs tränarförändring på hur man kan dra nytta av kompetensen hos åldrande tränare som inte längre passar in i den moderna hockeyn och dilemmat att över huvud taget lyckas locka tränare så långt norrut.

Vi uttrycker en oro för den östra serien och hur den egentligen ska lyckas ta sig i mål och diskuterar det orimliga i att skrika om ekonomisk kris men samtidigt värva och låna spelare som om ingenting hänt.

Dessutom uppmräksammar vi förstås publikgränsen som ser ut att höjas till 300 från och med den första november. Nu blir det väl lapp på luckan, eller?

Alla som stöder oss via Patreon får tillgång till knappt 27 minuters bonussnack där vi byggt på en mustig cocktail av rykten och spekulationer avhandlar vilka tränare som kan tänkas hänga löst och vilka som sitter bergsäkert i sina respektive klubbar den här hösten.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare