Landets främsta podcast om Hockeyettan – och så ska det fortsätta

 Landets främsta podcast om Hockeyettan – och så ska det fortsätta

Vill ni att landets främsta podcast om Hockeyettan ska fortsatta att hålla sig ajour, komma ut en gång i veckan och dessutom kunna ta del av exklusivt bonusmaterial?
Då är det en god idé att läsa vidare och överväga möjligheten att börja supporta oss.

Vi har naturligtvis redan puffat för det i våra poddavsnitt och ett gäng av er har redan hakat på den här möjligheten (vi älskar er för det!), men vi vill även passa på att nämna det så här i skrift.

Vi har öppnat upp möjligheten att via Patreon stödja oss med en nätt liten slant småskrammel i månaden.

Varför då? Kort och gott för att ni är många som lyssnar och för att vi (för er och för vår skull) vill skaffa oss möjligheten att göra podden så bra och så ofta som möjligt. Det tar mycket tid i anspråk och för att vi ska kunna köra på fullt ut måste vi få in lite ekonomi i det hela.

Podden kommer självklart att fortsätta vara gratis och finnas på de plattformar där den finns idag, men om ni diggar det vi gör lite extra och vill vara en del i att podden fortsätter vara angelägen och hålla full koll på Hockeyettan skulle vi vara evigt tacksamma om ni ville stödja oss.

Samtidigt vill vi inte ägna oss åt tiggeri, därför är det viktigt att ge något tillbaka. Det finns två nivåer, Supporter ($3) och Supersupporter ($6), för er som väljer att stödja oss via Patreon.

Den första (Supporter) innebär naturligtvis att ni hjälper oss att göra podden så ofta som möjligt (målet är en gång i veckan), men också att ni får vara med och påverka innehållet i podden med input, förslag och önskemål.

Den andra (Supersupporter) innebär allt ovanstående, men samtidigt också att ni får tillgång till exklusivt bonusmaterial. För varje gratis poddavsnitt vi släpper i poddapparna kommer vi också att spela in en kortare bonuspodd om engagerande ämnen som vi släpper via Patreon.

Med tiden hoppas vi kunna utveckla samspelet mellan oss och er ytterligare. Det blir som en liten community där vi kan ha närmare kontakt med er som lyssnar. Planer för att utveckla podden, ta upp tråden med att djupintervjua profiler och så vidare finns också på bordet.

Läs mer och signa upp för att stödja oss här: https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Tack!

Det har från flera håll kommit förfrågningar om möjligheten att stödja oss via Swish. Just nu är det Patreon som gäller, men vi tittar på att framöver kunna öppna även ett Swish-alternativ. Vi återkommer i den saken när det finns något att berätta.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare