Då är de igång igen efter coronautbrottet

 Då är de igång igen efter coronautbrottet

Vallentuna har inte varit i spel sedan premiären borta mot Visby/Roma och laget har befunnit sig i karantän sedan hemmapremiären mot Enköping ställdes in.

Men nu verkar coronautbrottet i föreningen vara under kontroll och Vallentuna meddelade under tisdagen på sin hemsida hur situationen har hanterats. Nästa vecka räknar man med att kunna vara i spel igen.

”Spelschemat har blivit godkänt av tävlingsnämnden och domarna har gett klartecken till alla matchändringar så Vallentunas första tävlingsmatch är den 21/10 borta mot Sollentuna. Vi kommer att träna första gången tillsammans 19/10, i övrigt tränar alla på egen hand off ice”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare