Efter lång betänketid – skriver på kontrakt efter tryout

 Efter lång betänketid – skriver på kontrakt efter tryout

Det har varit ganska tydligt att Vimmerby velat ha honom kvar, men ändå har påskriften dragit ut på tiden. Nu står det dock klart att forwarden Victor Östling kommer att spela med laget i vinter.

24-åringen har bestämt sig för att skriva på ett kontrakt efter sin tryout.

– Vi nådde en lösning häromdagen som båda parter är nöjda med. Victor har varit hemma i Stockholm och sett över sina alternativ, och kommit fram till att han vill spela i Vimmerby. Eftersom vi jagat forwards en tid, så är vi glada att Victor vill spela för oss. Han imponerade när han var här på tryout, och är en spelare med bra fart, har fina händer och som är skicklig på att bära puck, säger Vimmerbys sportchef Morgan Persson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare