#142 Fruktansvärd dubbelmoral och avundsjuka

 #142 Fruktansvärd dubbelmoral och avundsjuka

Säsongen närmar sig och i veckans avsnitt diskuterar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund hockeytempen i Blekinge, kanadensiska juniorstjärnor och sena spetsvärvningar till ett helt gäng Hockeyettan-lag.

Vi fördjupar oss i fenomenet korttidslån av NHL-spelare och hur det kommer att påverka kommande säsong. Bör det vara tillåtet? Vilka kommer att tjäna på det? Och vad blir konsekvensen när lånen åker hem?

Dessutom funderar vi över en comebackande SHL-räv, Nyköpings genomusla försäsong och ett par covid-19-utbrott som föder ett par frågor inför vad som egentligen kommer hända under säsongen. Bland väldigt mycket annat…

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare