Landslagsmeriterad engelsman till Hockeyettan

 Landslagsmeriterad engelsman till Hockeyettan

Paraden av sena spännande värvningar in i Hockeyettan fortsätter. Näste man in i ligan är den engelske forwarden Samuel Duggan.

Den landslagsmeriterade 22-åringen kommer närmast från Cardiff Devils i EIHL och har gjort klart för spel med Segeltorp i den östra Hockeyettan.

– Sam är en högerfattad forward som spelar ett moget spel trots sin unga ålder. Han har ett bra skott och stark skridskoåkning. Han har spelat för Englands juniorlandslag under ett par år och även deltagit i camper inför A-VM som blev inställt pga Corona. I och med att han pratar flytande svenska så kommer acklimatiseringen gå enkelt. Vi ser med tillförsikt fram emot att få jobba med Sam och utveckla hans ishockeyspelande, säger Segeltorps tränare Joakim Gustafsson på klubbens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare