Playoff-laget bryter med tidigare juniorlandslagsmannen

 Playoff-laget bryter med tidigare juniorlandslagsmannen

Tanken var att han skulle komma in och bli en injektion i det offensiva spelet, men det föll inte ut alls som det var tänkt.

På torsdagskvällen meddelade Vimmerby att man bryter med den finske före detta juniorlandslagsmannen Aatu Luusuaniemi. Däremot är man fortfarande intresserade av att behålla tryout-anfallaren Victor Östling.

-Vi har beslutat att inte fullfölja avtalet med Aatu Luusaniemi utan väljer att utnyttja den klausul om att bryta kontraktet som finns, och han kommer att lämna truppen och resa hem till Finland imorgon fredag. När det gäller Victor Östling finns ett gemensamt intresse om en fortsättning, och här följer en fortsatt dialog om ett permanent kontrakt, säger sportchefen Morgan Persson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare