En månad kvar till seriestart – ny tränare är slutligen på plats

 En månad kvar till seriestart – ny tränare är slutligen på plats

Det har varit tyst som i graven från SK Lejon under sommaren och starten av försäsong. Klubben har varken kunnat skylta med tränare eller trupp, men nu är det i alla fall klart vem som ställer sig på bänken.

På fredagen kunde SK Lejon meddela att det blir Johan Burlin som tar över som tränare i klubben.

”Det känns jättebra att det är klart med Burlin som tränare, det är en ung lokal kille som brinner för ishockey och nu efter spelarkarriären vill fortsätta inom sporten med att utveckla spelare och vara en viktig kugge i föreningens vision att bli ett topplag i ATG HockeyEttan. Arbetet fortsätter att göra klart med fler tränare både för utespelare och målvakter för att ge alla spelare maximal förutsättning till att utvecklas i de fina faciliteter som Skellefteå Kraft Arena inhyser”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare