Utmanaren vill värva spets – namnger supporterspelare

 Utmanaren vill värva spets – namnger supporterspelare

Truppen är egentligen redan satt, men det har uppenbarat sig en möjlighet för Halmstad Hammers att värva en riktig spets. Nu ber de fansen om hjälp.

Allsvenskt meriterade Robin Dahse som dessutom har ett förflutet i klubben tränar med Hammers. nu vill klubben ha ekonomisk hjälp från fansen för att kunna landa honom på kontrakt och har därför startat en insamling.

”Som du kanske vet så har Robin Dahse flyttat till Halmstad och tränar med A-laget. Eftersom han kommit till oss efter att truppen och därmed spelarbudgeten i stort spikats är en förutsättning för att han ska komma in i laget att vi får en hjälp av er supportrar och företag”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare