#141 Spriiiiita

 #141 Spriiiiita

Det ser ut som att det i alla fall kommer släppas in lite publik lagom till seriestarten och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund diskuterar i veckans avsnitt hur det kan komma att gå till. Hur många och vilka ska släppas in?

Dessutom diskuterar vi webbtv-abonnemangens vara eller inte vara, prestigen i Vimmerby, vikten av träningsmatcher och att släppa fram de unga, uppseendeväckande resultat, ett delikat målvaktsdilemma och tandskyddsgate.

Vi funderar över vad som händer när (inte om) ett lag drabbas av coronasmitta under pågående säsong och filosoferar över några övergångar. Bland mycket annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare