#140 En inhiberad säsong?

 #140 En inhiberad säsong?

Efter ett litet sommaruppehåll är podden tillbaka och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tvingas diskutera den brännande frågan huruvida det kommer bli någon Hockeyettan-säsong över huvud taget?

Dessutom talar precis allt för att Karlskrona och Väsby kommer att byta plats med varandra efter blekingarnas licensdebacle och vi reder ut vad Hockeyettan kommer betyda för Karlskrona och vad Karlskrona kommer betyda för Hockeyettan. Vi tittar närmare på vad det hela innebär för seriesammansättningen med tanke på att lag kommer behöva byta serie och vad det fins för för- och nackdelar med det.

Utöver det snackar vi om neurotiska Boden, Vimmerbys märkliga spelarförluster, bidragsfusk, smörgåsbordet Väsby, hålen i de haussade storfavoriternas trupper, Tranås, förlorade trotjänare och väldigt mycket mer.

Ni hör podden via iTunes, Acast, på Spotify, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare