Hockeyettan-klubben värvar efter tips

 Hockeyettan-klubben värvar efter tips

Han har spenderat större delen av sin karriär i moderklubben Sundsvall och gjorde den gångna säsongen även 26 matcher i Modos SuperElit-lag.

Kommande säsong väljer backen Olle Andersson spel med Visby/Roma i Hockeyettan Östra.

”Olle fanns inte på vår radar utan Modos organisation uppvaktade oss mot bakgrund av den fantastiska utveckling Olle hade på sin korta tid i Modo. Även två fd Visby Roma spelare med rötterna i dessa trakter har hört av sig och tipsat om potentialen som finns i Olle Andersson. Efter en del tittande på video så kunde vi bara konstatera vad vi redan blivit uppmärksammade på. Olle är en storväxt back som är bra på skridskorna och väldigt rörlig på isen, bra första pass och duktig på att sätta igång spelet snabbt”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare