Klubben röker fredspipa med stjärnan – här spelar Hedlund i vinter

 Klubben röker fredspipa med stjärnan – här spelar Hedlund i vinter

Det har varit många turer de senaste dagarna angående poängsprutan Pelle Hedlund och var han egentligen ska spela.

Först presenterades han som klar för Mariestad, men då kröp det fram att han redan skrivit ett giltigt kontrakt med Grums och efter några om och men drog sig Mariestad ur värvningen. Detta sedan Grums krävt en ordentlig övergångssumma.

Nu har Grums och Pelle Hedlund rökt fredspipa och det står klart att forwarden trots allt kommer representera klubben till vintern.

– Känns väldigt skönt att allt är löst med Pelle. Hela situationen är tråkig för alla parter men kanske framförallt för Pelle. Pelle är en ung spelare och jag som själv spelat vet att man lätt kan bli påverkat av klubbar och sportchefer som lockar med stora summor som
vi i Grums tyvärr inte kan matcha. Men Pelle har som sagt hela tiden varit våran spelare med tanke på hans avtal och de är han nu medveten om och har bett om ursäkt och erkänt att han vet att allt som hände bara blev fel. Nu tänker vi inte grotta ner oss mer i detta utan jag och föreningen kommer göra allt för att stötta Pelle för att göra en grym säsong, säger sportchefen Stefan Thellberg på Grums Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare