Nyttige forwarden väljer att stanna

 Nyttige forwarden väljer att stanna

De viktiga pusselbitarna börjar falla på plats en efter en för Vimmerby inför kommande säsong.

På söndagen kunde klubben presentera en förlängning med nyttige anfallaren Mathias Wigley.

– Det är helt klart en viktig påskrift för oss. Mathias Wigley har vuxit ut till en av hörnstenarna i vår spelartrupp under de senaste säsongerna. Han har velat vänta en tid för att se om han skulle få något erbjudande från högre serier, och vi har gett honom det utrymmet. Det har inte blivit så, och nu är vi väldigt glada att han stannar hos oss ytterligare en säsong. Det är en spelare som du alltid vet vad du får av. Oavsett om det är träning eller match, så får man alltid hundra procent av Mathas Wigley varje kväll, säger sportchefen Morgan Persson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare