Hämtar in breddvärvning från division 2

 Hämtar in breddvärvning från division 2

Söderseriens HC Dalen väljer att bredda sin trupp med en värvning från division 2-laget Nässjö.

Det rör sig om forwarden Hugo Rostedt som även har ett förflutet i Karlskronas juniorverksamhet.

– Vi känner att vi behöver få in lite mer bredd i truppen vilket vi nu får när Hugo valt att ansluta till oss. Det är en ung spelare som vill något med sin hockey och just den biten är viktig i vår rekrytering. Samtidigt måste vi vara noga när vi väljer att värva en spelare som ska in i en trupp som redan börjat svetsas samman. Här känner vi oss trygga i Hugo då han delar sättet vi ser på hockeyn både på och utanför isen, säger tränaren Per Gustafsson på Dalens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare