#137 Dålig stämning

 #137 Dålig stämning

Trots att det är länge sedan det spelades och långt till att det ska spelas någonting i Hockeyettan har Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund en hel del att avhandla.

Vi snackar om den märkliga situationen där Vimmerby och trotjänaren och lagkaptenen Jakob Karlsson verkar ha svårt att komma överens, funderar över varför det är ett vettigt karriärkliv att lämna Halmstad för Troja/Ljungby och reflekterar över kapplöpningen i Värmland.

Dessutom blir det fokus på den påtagliga föryngringen hos många av de riktiga toppklubbarna och funderingar kring hur Hockeyettan ska spelas framöver.

Givetvis följer vi även upp efterspelet till haveriet med ligasponsorn där det uppenbarligen blivit en ordentlig splittring och dålig stämning mellan klubbarna i ligan och där en högt uppsatt styrelsemedlem i en av toppklubbarna rent av tog ut sin vrede i ett Facebook-forum.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare