Spelgeniet bland spetsspelarna som lägger av

 Spelgeniet bland spetsspelarna som lägger av

På onsdagen kommunicerade Huddinge ett flertal sedan tidigare kända kontraktsförlängningar samt några nyförvärv.

Bland annat hämtar man in backen Simon Wassberg från AIK och lyfter upp målvakten Victor Olsson från J20-laget.

Men man tillkännagav också att ett gäng rutinerade rävar med diger Hockeyettan-erfarenhet väljer att lägga av. Däribland backen Adam Hansen, kloke rollspelaren Filip Norman och spelgeniet Måns Krüger.

”Klubbens rekordhållare i flest assist har valt att lägga av med hockey och satsar istället på yrkeslivet. Vi alla har njutit av Måns enorma passningstalang och kreativitet och vi kommer att saknar honom i Björkängshallen”, skriver klubben om den sistnämnde på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare