Snajpern har bestämt sig – väljer samma klubb som brorsan

 Snajpern har bestämt sig – väljer samma klubb som brorsan

Det står klart sedan tidigare att snajpern Viktor Lennartsson inte kommer att lira kvar i Nybro Vikings nästa säsong. Nu har han gjort sitt klubbval.

Lennartsson flyttar tillbaka till Värmland och kommer att spela för Forshaga kommande säsong Han gör därmed samma klubbval som sin bror, backen David Lennartsson, som bytte Köping mot Forshaga inför fjolårssäsongen.

”I Viktor får vi in en riktigt vass målskytt som även kommer in med nyttig rutin från flera säsonger i Hockeyettan och från spel i Österrike och Tyskland. Vi är oerhört glada att Viktor väljer att flytta hem till Karlstad och vara med på vår resa”, skriver Forshaga på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare