#136 Slutet för Hockeyettan?

 #136 Slutet för Hockeyettan?

Den stora snackisen att ATG väljer att avbryta sitt avtal som huvudsponsor för Hockeyettan redan efter ett år är givetvis något Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund ägnar ett stort fokus. Varför hoppar de av? Vad innebär det egentligen? Kan det rent av vara slutet för Hockeyettan som organisation?

Utöver det diskuterar vi det faktum att Karlskronas eventuella krasch kan bli Väsbys stora lycka, filosoferar kring Hockeyettans eventuella nykomlingar och huruvida den nya verkligheten efter corona eventuellt kan öppna dörren för de lite mindre klubbarna till toppen av ligan.

Vi funderar över Troja/Ljungbys målvaktsfilosofi (och ställer frågan var hamnar Anton Svensson?), Mörrums rightarplan, Hudiksvalls oprövade keepers och Strömsbros hemvävda satsning. Bland mycket annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare