Viktige centern förlänger med bottenlaget

 Viktige centern förlänger med bottenlaget

Säsongen som gick vill klubben nog förmodligen bara stryka ett streck över då framgång förvandlades till en plats i botten. Men nu kan Vännäs blicka framåt med en positiv nyhet.

Den nyttige centern Alexander Karlsson, som i slutet av säsongen lånades ut till Teg, har bestämt sig för att satsa vidare i klubben.

– Väldigt glädjande att få behålla Alexander en säsong till. Han har tagit ytterligare stora kliv i sin utveckling denna säsong och han har mycket kvar i sig som ännu inte visat sig. Han är väldigt ambitiös och seriös i sin hockeysatsning, då han varje dag vill bli bättre och har alla verktyg för att kunna leda vårt lag ännu mer och även för att kunna spela på en högre nivå, dessutom börjar han bli en kulturbärare som kan ställa krav på sin omgivning, säger klubbdirektören Erik Åström på Vännäs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare