Storstjärnorna lämnar topplaget

 Storstjärnorna lämnar topplaget

Hudiksvall har under flera säsonger kunnat ståta med en namnstark trupp. Men inför kommande säsong står det klart att ett helt gäng stjärnor lämnar klubben.

Ingen ur trion Magnus Åkerlund (målvakt), Erik Flood (back) eller Markus Kinisjärvi kommer fortsätta representera Hudiksvall kommande säsong. Dessutom lämnar även backarna William Mann, Albin Runesson och anfallarna Joel Källström Englund och Albin Kedbrant klubben skriver Hela Hälsingland.

– Vi har haft en dialog med honom. Men han har fått ett civilt arbete och ville sluta själv. Det är synd. Magnus har gjort det bra i tre år. Men allting tar slut någon gång. Samtidigt är det dags för Andreas Bosson att få ta över förstaspaden, säger nya sportchefen Lars Lövblom till tidningen angående stjärnkeepern Åkerlund.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare