Viktige backen klar för en fortsättning

 Viktige backen klar för en fortsättning

Ytterligare en kugge har skrivit på för Vimmerbys fortsatta satsning.

Den här gången är det nyttige backen Oskar Carlsson som satt sin signatur på ett nytt kontrakt.

– Det är helt klart en viktig förlängning, som sätter lite av tonen inför kommande säsong. Oskar Carlsson är en viktig pjäs i lagbygget, både med sin rutin och karaktär. Efter några säsonger med mer defensiva uppgifter i allsvenskan, steppade han åter upp offensivt under den senaste säsongen och visade att han är en av södra hockeyettans bästa backar i powerplay. Han kliver fram i de viktiga matcherna, och är en spelare som har högt förtroende i gruppen, säger klubbens sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare