Backen byter toppaspirant i söder

 Backen byter toppaspirant i söder

Efter två säsonger med Nybro väljer Växjö-produkten Jonathan Augustin att byta söderklubb.

Den 22-årige backen är klar för spel med Vimmerby kommande säsong.

– Jonathan Augustin är en stabil back, en tvåvägsback, som kan bidra både offensivt och defensivt. Han har ett bra skott och spelar smart i båda ändar av isen. Han är i en utvecklingsbar ålder och vi hoppas och tror att han kommer kunna ta nästa steg i sin utveckling hos oss, under Phil Horskys ledning. Det är en spelare som vi följt under två säsonger i Nybro, och som vi är övertygade om kommer att passa in hos oss och i det spelsätt som vi står för. Vi är glada att han valt att fortsätta sin karriär i Vimmerby, säger sportchefen Morgan Persson på Vimmerbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare