Vände hem från USA – får nytt förtroende i storsatsningen

 Vände hem från USA – får nytt förtroende i storsatsningen

Precis i slutet av säsongen valde han att vända tillbaka till Sverige efter sex säsonger på andra sidan Atlanten.

Nu står det klart att forwarden Oskar Andrén får nytt förtroende att vara med på Väsbys satsning mot Hockeyallsvenskan. Forwarden har skrivit nytt kontrakt med klubben.

– Oskar kom in sent på säsongen och hade inte spelat match på ett tag. Men han fick direkt en viktig roll i laget där han med sin arbetskapacitet och klokhet bidrog mycket. Vi vet att det också finns en offensiv uppsida i Oskar och det visade sig mer och mer för varje match han fick i benen. Det känns jättebra att han är med oss från start nästa säsong och att vi får chans att bygga vidare på den fina starten vi fick tillsammans, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare