Rögle-fostrade anfallaren klar för en andra säsong

 Rögle-fostrade anfallaren klar för en andra säsong

Debutsäsongen i Tyringe blev knappast någon klang och jubelföreställning. Laget var helt enkelt alldeles för dåligt.

Men nu väljer den Rögle-fostrade anfallaren Erik Kurtz ändå att stanna kvar en andra säsong i klubben i jakt på revansch.

– Jag är mycket glad över att Erik stannar hos oss ännu en säsong. Han är en offensiv och fysisk spelare med en spelstil som verkligen tilltalar mig. Erik har potential att bli en viktig spelare för laget och är användbar i alla spelformer. Med en hel säsong av seniorhockey bakom sig hoppas jag att han kommande säsong ska blomma ut ännu mera, kommenterar sportchefen Filip Steensbjerre på Tyringes hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare