Forwarden har bestämt sig för att stanna i söderserien

 Forwarden har bestämt sig för att stanna i söderserien

Säsongen som gick representerade han tre klubbar (Tyringe, Bäcken och Hanhals) nu har han bestämt sig för att stanna i söderserien även kommande säsong.

Det blir en fortsättning i Kungsbacka och Hanhals för anfallaren Simon Morberg.

– Jag kom till Tyringe efter en mindre lyckad säsong i Troja. Jag fick mycket speltid och bra förtroende från tränaren. Tyvärr var vi som lag inte tillräckligt starkt och förlusterna blev alldeles för många och det var inte ens kul att komma till hallen i slutet. Det var då jag kom i kontakt med Hanhals Kings och vi gjorde klart att jag spelar de sista 10 matcherna. Skall också tillägga att livet vid sidan om rinken i Tyringe var tufft, berättar han på Hanhals hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare