Dubblerade med juniorerna – får fortsätta i a-laget

 Dubblerade med juniorerna – får fortsätta i a-laget

De senaste säsongerna har den unge backen Johan Ekström spelat med så väl juniorerna som a-laget. Nu står det klart att han satsar vidare med moderklubben Surahammar.

20-åringen har skrivit nytt kontrakt med klubben för säsongen 20/21.

– Det känns verkligen jättebra att få chansen att fortsätta spela i Sura. Som många andra redan sagt så var förra året en riktigt tuff säsong för laget. Mentalt jobbig med många förluster. Men jag tycker ändå att de var en lärorik säsong för egen del då jag fick spela mer än vad jag räknat med. Mycket speltid ger mycket erfarenhet och jag tror det kan hjälpa mig framöver, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare