Efter spekulationerna – tränarlösningen presenterad

 Efter spekulationerna – tränarlösningen presenterad

Det blev som det spekulerats, ett nygammalt ansikte som tar över på tränarbänken i Skövde IK.

På måndagen presenterades Fredrik Ljunggren som klar för en återkomst som huvudtränare i klubben. Senast han stod vid rodret i Billingehov var under tre säsonger mellan 2012 och 2015.

Vid sin sida kommer han att ha Jimmy Krusell som assisterande och Fredrik Söder som fysränare.

– I Fredrik, Fredrik och Jimmy, får vi en ledarstab med stor erfarenhet av föreningen, stort hjärta för föreningen och ett ledarskap som vi tror ska passa mycket bra att leda vår A-lags trupp framåt framöver. Fredrik är en driven ledare med stort intresse för att utveckla och att utvecklas. I den fas vi befinner oss just nu så känns det såklart väldigt bra att vi kan få till en ledarstab med lokal anknytning som dessutom brinner för att vi ska ta ytterligare kliv i utvecklingen, säger klubbchefen Anders Lundström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare