Forwarden lämnar topputmanaren för superjumbon

 Forwarden lämnar topputmanaren för superjumbon

Hockeyettans över de senaste säsongerna sämsta lag Surahammar har gjort klart med en väldigt stark förstärkning inför kommande säsong.

Forwarden André Astley Rydberg väljer att lämna toppaspiranten Tranås för att vända tillbaka till sin moderklubb. Efter några poängstarka säsonger i Arboga och Lindlöven har produktionen sjunkit under säsongerna i Tranås, men i Surahammar förväntas han så klart tillhöra den absoluta spetsen.

– Surahammar har alltid varit hem för mig och jag har i alla år följt lagets framfart noga. Det är där som hjärtat finns och när jag nu kände mig redo att ta nästa steg i karriären på hemmais och får Patrik Juhlin som huvudtränare blev valet enkelt, säger han på nya klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare