Lidström har bestämt sig för en satsning i västra serien

 Lidström har bestämt sig för en satsning i västra serien

Efter att ha testat några matcher i Hockeyettan under säsongen har forwarden Samuel Lidström bestämt sig för en satsning i den västra serien säsongen som kommer.

19-åringen med en inte helt okänd pappa med samma efternamn spenderade den gångna säsongen i Västerås J20 men var också utlånad till Enköping och Surahammar vid några tillfällen. Nu står det klart att det är i just Surahammar som karriären går vidare.

– Dels vill jag spela seniorhockey på en så hög nivå som möjligt och då är Surahammar ett bra alternativ. Men den kanske främsta anledningen till att jag valde att skriva nytt kontrakt var att Patrik Juhlin stannade kvar som huvudtränare. Patrik är en bra tränare. Han är meriterad, har en bra känsla för spelet i sig men är också duktig på att ge feedback under både matcher och träningar, säger ynglingen på Surahammars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare