Klar för fjärde raka säsongen efter poängexplosionen

 Klar för fjärde raka säsongen efter poängexplosionen

Säsongen som gick exploderade han fullkomligen poängmässigt. Nu har forwarden Jacob Thor bestämt sig för att fortsätta på samma spår.

23-åringen som svarade för 42 poäng (16+26) på 40 seriematcher för Borlänge under vintern hade aldrig gjort fler än 27 poäng på en säsong tidigare (då i Kumla). Nu har han bestämt sig för att fortsätta i Borlänge för fjärde säsongen i rad.

– Det känns jättebra att vara kvar i klubben, passar mig utmärkt både hockey och arbete! Fick ett större mycket större förtroende iår som gör att man växer som hockeyspelare samt spelade med jätte duktiga medspelare! Det blir intressant,  många av spelarna stannar och vi kan fortsätta ta steg som lag med en fördel gentemot andra lag, speciellt i viktiga matcher, kommenterar han på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare