Playoff-laget förlänger med fem och värvar en

 Playoff-laget förlänger med fem och värvar en

Nu har lagbygget börjat röra sig så sakteliga även i Hudiksvall som fick avbryta säsongen mitt i sitt playoff 3-spel. Under torsdagen kunde klubben presentera fem kontraktsförlängningar och ett nyförvärv.

Det rör sig om Algot Landin, Henrik Marklund, Adam Byström Johansson, Mathias Hellgren och Emil Lindblom som samtliga väljer att stanna i klubben.

Dessutom värvar man anfallaren Anton Björkman från Allettan-konkurrenten Lindlöven.

– Hudiksvall kändes som det bästa alternativet. Jag kommer ju från Gävle och har varit mycket i Sundsvall också, så nu blir det ju mittemellan. När det här dök upp så kändes det bara roligt och ganska självklart, säger Björkman till Hela Hälsingland.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare