Trots besvikelsen – poängkungen stannar

 Trots besvikelsen – poängkungen stannar

Säsongen slutade inte alls som det var planerat för Väsby. Efter att ha vunnit allt som gick att vinna fick laget ändå aldrig ens chansen att kvala uppåt när säsongen avbröts och ställdes in. Men nu kommer en synnerligen god nyhet.

Den gångna säsongens poängkung Elliot Lorraine, som utgjorde en sylvass förstakedja tillsammans med Johannes Nilsson och Christoffer Gozzi och svarade för totalt 47 poäng (18+29) på 40 seriematcher har skrivit ett nytt kontrakt med klubben och stannar en säsong till.

– Självfallet ett otroligt glädjande besked för alla som bryr sig om Väsby Hockey. Elliots spel står för ren och skär spetskvalité samtidigt som han också har en central roll i gruppen utanför isen. Han behöver efter sina två år här ingen närmre presentation utan hans insatser och poängproduktion talar sitt tydliga språk, säger sportchefen Tom Tärnström på klubbens Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare