Succémålvakten väljer att stanna i Hockeyettan efter starka säsongen

 Succémålvakten väljer att stanna i Hockeyettan efter starka säsongen

Han fick lite av ett genombrott i Hockeyettan säsongen som gick, nu väljer målvakten Alexander Johansson att stanna kvar i ligan även kommande säsong.

Den 22-årige keepern har skrivit på ett nytt avtal med Borlänge.

Han anslöt till dalalaget efter en sejour i Nybro och kom när målvaktskollegan Victor Eriksson skadade sig att axla ett stort ansvar. Något han klarade av med elegans och gjorde en riktigt stark säsong. Nu blir det en fortsättning.

– Det känns helt underbart att vår målvaktssidan är klar redan nu. Alexander har gjort en grymt bra säsong och även tagit nästa steg i sin utveckling. Han fick ta ett stort ansvar när Victor Eriksson skadade sig förra säsongen och han axlade uppdraget i kassen med bravur, säger sportchefen Mattias Bergdahl på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare