#113 Tyringe Farmers

 #113 Tyringe Farmers

I veckans avsnitt resonerar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund kring hur Hockeyallsvenskans beslut att införa fyrdomarsystem kommer påverka Hockeyettan.

Vi snackar även om klubbarna som är framträdande i sociala medier, varför det tycks som att norrserien har svårare än övriga serier att generera intresse och engagemang samt Borlänges sätt att bryta den kompakta tystnaden.

Dessutom naturligtvis en hel del snack om silly season och lagbyggen. Tranås superförlängningar och målvaktsjakt, vi är oense kring huruvida Hanhals är en av förlorarna under silly season och diskuterar den livsviktiga frågan kring om det är okej att samarbeta med en konkurrent. Bland mycket annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare